TOPKWALITEIT, VEILIGHEID, 
COMFORT, ZEKERHEID, ...
013 37 00 56

Installatie van alle soorten verwarming

U kunt een beroep doen op Self Project System om uw verwarming in Tessenderlo te installeren. Ik plaats en installeer alle soorten verwarmingen zoals vloerverwarming, radiatioren, elektrische verwarming en centrale verwarming op gas. Ik werk daarbij uitsluitend met de meest kwalitatieve materialen en merken zodat u verzekerd bent van een duurzame installatie.

Advies over verschillende systemen

Dankzij mijn jarenlange ervaring in de sector beschik ik over veel knowhow en expertise. Ik kan u dan ook perfect begeleiden en adviseren over welk systeem nu het beste bij uw woning past. Daarbij houd ik steeds rekening met de mogelijkheden van uw budget.

Kwaliteitsmaterialen

Op sommige dingen wordt er niet bespaard. Het is belangrijk om bij uw verwarmingsinstallatie te kiezen voor duurzame producten, daarom ga ik steeds aan de slag met kwaliteitsmaterialen en topmerken zoals Vaillant en Junkers. Het is de investering meer dan waard.

Ook voor de doe-het-zelver

Doe-het-zelvers die het graag allemaal zelf aanpakken kunnen ook een beroep doen op mijn diensten. U kunt niet alleen alle materialen bij mij aankopen, maar ik bied eveneens een gratis begeleiding aan. De opstart van de installatie is trouwens helemaal gratis, dus als u het een en het ander wilt bijleren van een professional is dit de uitgelezen kans.

Maak een afspraak

Heeft u nog vragen? Of wenst u meer inlichtingen over de installatie van uw verwarming in Tessenderlo? Neem dan gerust contact op met Wendy Mondelaers. Ik help u met plezier verder. Ook om een afspraak te maken geeft u haar maar een seintje. De opmeting en offerte zijn zoals steeds geheel vrijblijvend en gratis.


Flexibel

Steeds bereikbaar
Dankzij onze flexibiliteit...

Contacteer ons snel !

Contacteren