TOPKWALITEIT, VEILIGHEID, 
COMFORT, ZEKERHEID, ...
013 37 00 56

Projectbegeleiding van renovatie en nieuwbouw

Self Project System kan u bijstaan met projectbegeleiding in Tessenderlo of omgeving. Ik volg uw volledige renovatie- of bouwproject op van afbraak tot opbouw. Dankzij mijn jarenlange ervaring de bouwsector weet ik als geen ander hoe een totaalproject te dirigeren. Ik heb een team van acht ervaren medewerkers die mee helpen alles in goede banen te leiden.

Netwerk van onderaannemers

Ik sta al lang in het vak. Daardoor heb ik een ruim netwerk van onderaannemers op wie ik kan vertrouwen om allerhande werken uit te voeren. Denk daarbij aan metselwerken, sanitaire werken, schilderwerken, vloerwerken en zo veel meer. Ik steek mijn hand in het vuur voor de vele kwaliteiten die deze vakmannen bezitten.

Elektriciteitswerken

De elektriciteitswerken neem ik uiteraard voor mijn rekening. Ik plaats alle elektrische installaties volledig conform de wettelijke bepalingen, plaats gepaste centrale verwarming en verwarmingselementen, regel alles in verband met ventilatie en plaats ook de elektrotechnische installaties.

Informeer voor een vrijblijvende offerte

Informeer gerust bij Wendy Mondelaers voor een vrijblijvende offerte. Ik regel een afspraak en dan kom ik langs om alles op te meten en de werken te bespreken. Ik sta u in ieder geval graag bij met projectbegeleiding in Tessenderlo en omstreken. Vertrouw dus op Self Project System.


Flexibel

Steeds bereikbaar
Dankzij onze flexibiliteit...

Contacteer ons snel !

Contacteren