TOPKWALITEIT, VEILIGHEID, 
COMFORT, ZEKERHEID, ...
013 37 00 56

Allerhande elektrotechnieken

Als u een ervaren elektricien zoekt die u kan helpen met allerhande elektrotechnieken in Tessenderlo en omstreken, dan moet u beslist een beroep doen op Self Project System. Ik ben bedreven in het uitbreiden van elektrische installaties met video- en parlofonie, bordenbouw, algemene sturingen, databekabeling en zo veel meer. Ik werk daarbij steeds met kwaliteitsvolle producten zodat u verzekerd bent dat uw elektrotechnische installaties een lang leven beschoren zijn.

Uitbreiden van elektrische installaties

Met een uitbreiding van uw elektrische installaties kunt u uw wooncomfort een fikse upgrade geven. Video- en parlofonie maakt het makkelijker om bezoekers aan de deur te herkennen en binnen te laten. Ik installeer ook camerabewaking als u wilt investeren in veiligheid en voor bedrijven kan ik toegangscontroles installeren. Ook voor andere domoticatoepassingen en algemene sturingen kunt u vertrouwen op de diensten van Self Project System.

Neem contact op voor meer info

Als u nog vragen heeft of meer inlichtingen wenst over de installatie van elektrotechnieken in Tessenderlo dan kunt u steeds contact opnemen met Wendy Mondelaers. U kunt bij mij ook steeds een afspraak maken voor een bezoek. Als ik langskom dan meet ik alles vrijblijvend op en maak ik een gratis offerte. Ook doe-het-zelvers kunnen bij Self Project System terecht voor slimme aankopen en degelijk advies.


Flexibel

Steeds bereikbaar
Dankzij onze flexibiliteit...

Contacteer ons snel !

Contacteren