TOPKWALITEIT, VEILIGHEID, 
COMFORT, ZEKERHEID, ...
013 37 00 56

Vakkundig geplaatste elektrische installaties

Voor het vakkundig plaatsten van elektrische installaties in Tessenderlo en omstreken kunt u rekenen op de diensten van Self Project System. Ik ben als elektricien gespecialiseerd in allerhande elektriciteitswerken. Elke installatie die ik plaats voldoet aan alle wettelijke reglementeringen en is uitvoerig getest voor uw veiligheid. Ik ga aan de slag in zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten.

Volledig gekeurd

Als ik uw elektrische installatie plaats dan kunt u er vanop aan dat het volledig gekeurd is als ik de werf verlaat. Daarnaast is mijn bedrijf ook bedreven in het installeren van verlichting voor binnen en buiten. Tijdens onze eerste ontmoeting luister ik aandachtig naar uw verlangens en op basis daarvan stel ik een volledig lichtplan op die helemaal is aangepast aan uw stijl en noden.

De oplossing voor de doe-het-zelvers

Ook doe-het-zelvers kunnen bij mij terecht. Via de verschillende toonzalen van mijn leveranciers heb ik een ruim aanbod voor u. U kunt alle materialen bij mij aankopen en kunt daarbij dan zeker rekenen op een handig woordje uitleg. Ik geef ook gratis begeleiding bij de aankoop van de materialen als dat nodig is en ik bied zelfs een gratis opstart van de installatie aan. Moedige mensen die het heft in eigen handen nemen, moeten gesteund worden!

Vrijblijvende offerte

Neem dus snel contact op met Wendy Mondelaers om een afspraak te maken voor de plaatsing van uw elektrische installatie in Tessenderlo of omgeving. Ik kom alles vrijblijvend opmeten en de offerte die ik opstel is helemaal gratis. Zowel particulieren als bedrijven kunnen rekenen op de diensten van Self Project System.


Flexibel

Steeds bereikbaar
Dankzij onze flexibiliteit...

Contacteer ons snel !

Contacteren